Nieuwe uitdagende klus!


Hallo hier zijn we weer,

Het was weer een enerverende week afgelopen week. Een zeer mooie en uitdagende klus binnen gekregen. De restauratie van een NSU Prima 3KL uit 1960. Erg veel zin in. En we gaan er weer wat moois van maken. We zullen hier op de site zeer zeker verslag doen en jullie de vorderingen laten zien. Dus blijf ons volgen hier op classiccarsbikesandmore.com Want er volgt zeker nog meer nieuws.

Kijk ook eens op de pagina PROJECTS daar komen video's en foto's te staan van de projecten die ik gedaan heb. Veel mooie Classic Cars, Bikes and More. Erg leuk. Er volgen er snel meer. Neem eens een kijkje op PROJECTS.

Dit weekend zijn we ook even een kijkje wezen nemen bij de Midlands Classic Meeting in Almere. Leuke sfeer, mooi weer en mooie Classics. Wat wil je nog meer. Hieronder een kleine impressie.

Nou dit was het weer even. Blijf ons volgen en tot snel. We zullen u snel weer voorzien van mooie nieuwtjes en Classic Cars, Bikes and More

Groeten, Richard Kanning


19 keer bekeken
  • Instagram Social Icon
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)