Red Bull Wingsteam....


Daar zijn we weer met een nieuwe blog. Even snel tussendoor.

Zoals je kunt zien in bovenstaande foto is de basis van de zeepkist klaar voor de Red Bull Soapboxrace 2017. In Valkenburg. Ja er moet nog heel wat gebeuren maar we zijn op de goede weg. Het word geen technisch hoogstandje maar een echte funfactor machine. We gaan weer een boel lol hebben dat weekend en proberen snel aan de finish te komen met veel spektakel.

En zoals je kunt zien vordert het ook al lekker met de Vespa PK 50 XL. Binnenkort hier op de site te koop onder het kopje Services en dan Bikes. Blok geheel gereviseerd met nieuwe pakkingen en lagers. Nieuwe Cillinder en Zuiger. Dus eigenlijk een nagenoeg nieuwe scooter. Geheel gerestaureerd en word nog gepolijst voor de juiste finish.Dus blijf ons volgen voor meer info. Ben bezig met nog wat leuke items die hier binnenkort op de site zullen staan. Keep you all posted.

Dit was het weer even. Bedankt voor het lezen van onze Blog en e houden jullie op de hoogte van alle leuke dingen die we mee maken.

Groeten, Richard Kanning


10 keer bekeken
  • Instagram Social Icon
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)