Busy to get the projects finished.


Zoals jullie zien zijn we erg druk bezig om wat projecten af te ronden.

Het is lekker druk in de shop. (soms iets te) en we zijn hard aan het werk om diverse projecten af te ronden. En ondertussen ook nog onderweg om handel te zoeken en op te halen. En er komt wel weer wat aan hoor. Op de site een youngtimer Ducati Monster 600 Black. Leuke motor voor oa A2 rijbewijs.

Ook word er hard gewerkt aan een erg leuke Vespa Pk 50 XL . En zijn we begonnen aan wat we vanaf nu in de blog "The Beast" gaan noemen. Zijn wat leuke plannen mee die ik nog niet ga verklappen. Blijf ons volgen. Klein tipje van de sluier..zie onderstaande foto....meer pk's...

Dus ik zou zeggen blijf ons volgen en tot snel weer.

Groeten Richard Kanning


18 keer bekeken
  • Instagram Social Icon
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)