Ze zijn er nog complete verzamelingen in een schuur!!


Hallo mensen,

Even een kort blog bericht. Neem eens een kijkje op de site. We hebben weer volop nieuwe items for sale. Classic Cars, Bikes and More.

Ze zijn er nog complete verzamelingen die onder het stof in een schuur staan van een echte ouderwetse hoarder/verzamelaar. Deze zijn nu te koop bij Classic Cars Bikes and More. ook ik was zeer verbaasd en positief verast. weet u iemand hier voor of u heeft zelf interesse. Neem dan contact op met ons. ook hebben een heel mooi restauratie project te koop. Een mooie Saab 96 V4, BJ 1968. Neem eens een kijkje op onze pagina's. Binnenkort weer meer nieuws. Blijf ons volgen op Classic Cars Bikes and More.

Tot snel,

Richard Kanning


17 keer bekeken
  • Instagram Social Icon
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)