De Zomer komt er aan!!!


Hallo klassieker liefhebbers,

Het is weer super mooi weer. En alle mooie Classic Cars and Bikes komen weer naar buiten. Heerlijk!!! Ook wij zijn er weer druk mee bezig. Door wat andere werkzaamheden tussen door is er even wat restauratie werk stil komen te liggen.Maar we zijn weer in volle gang bezig. met een paar mooie Classic Bikes die binnenkort hier op de site te koop komen te staan. Dus hou ons goed in de gaten.

Zoals al eerder vermeld kunt u bij Classic Cars, Bikes and More ook terecht voor het bouwen van een Cafe racer op maat en naar wens en budget. Ook voor eventueel Spuitwerk,Restauratie,Deelrestauratie en Onderhoud van uw Classic Car, Bike and More kunt u bij ons terecht. U kunt ons altijd Mailen of Bellen voor informatie of een vrijblijvende offerte.

Nou wij gaan weer verder met onze projecten. hopen u gauw te zien bij Classic Cars, Bikes and More.

Groeten,

Richard Kanning


15 keer bekeken
  • Instagram Social Icon
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)