Beautiful Things!


Hallo mensen,

Er zijn weer veel leuke dingen gebeurt afgelopen tijd.Zoals jullie weten zijn we bij het Auto Motor Klassiek festival in Zandvoort geweest. Was een zeer leuke dag met mooi weer. Er waren weer een paar mooie Classic Cars te zien. helaas weinig Bikes. Wel een zeer mooie Ford GT 40 die het helaas maar tot de opwarm ronde heeft gehaald. en daar toen de motor kapot ging met een groot gat in het carter. Dure reparatie.En persoonlijk vond ik de opkomst wat laag. Maar ondanks dat een zeer mooie en leuke dag.

Ook deze mooie oude MZ jaren 50 classic bike hebben we weer binnen gekregen. Om klaar te maken voor een goede klant. Moet hem alleen aan het lopen maken en de mooie patina bewaren. Erg leuke klus. Heb er zin in.

Zo zien jullie weer. Genoeg te doen. Binnenkort ook weer nieuwe handel. Die we deze maand gaan ophalen. Dus gewoon weer lekker bezig in de shop. Blijf ons volgen op Classic Cars Bikes and More voor meer nieuws. Dit was het weer voor nu en tot snel.

Groeten,

Richard Kanning


26 keer bekeken
  • Instagram Social Icon
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)