Voorjaarskriebels!!!!!


Hallo allemaal,

Voorjaarskriebels is voor iedereen zo herkenbaar. Zeker voor de mensen die een mooie klassieker hebben. Cars, Bikes, Retroscooters and More voelt hetzelfde. Want als de zon eenmaal gaat schijnen en het warmer word. Wil men gaan poetsen en weer gaan rijden en genieten van onze geliefde klassieker. En terecht. ook wij merken dit. En zoals je kunt zien een busy workshop. Maar er kan altijd wel werk bij hoor of een opdracht. Dus schroom niet en neem contact met ons op. Voor het bespreken van een deel of hele restauratie van uw Classic Cars, Bikes and More, Caferacer/Streettracker/Bobber of wat voor een project dan ook.

U kunt bij ons ook terecht voor onderhoud enz van uw Classic Cars, Bikes and More. Ook voor het restaureren van uw klassieke aanhanger/benzinepomp enz kunt u eventueel bij ons terecht. Ook voor zoekopdrachten. Kijkt u voor de tarieven bij services.

Wij gaan snel weer verder met de projecten en hoop snel iets van jullie te horen.

PS: Vergeet eind van de maand het Auto Motor Klassiek festival op Zandvoort niet op 29 & 30 April. Voor Tickets kijk op http://www.amkfestival.nl/

Dit jaar zullen we nog toeschouwer zijn, volgend jaar zullen we er zeker een stand hebben. Mochten jullie mij zien lopen(Heb uiteraard mijn shirt met reclame van de zaak aan) feel free om me aan te spreken als je meer wilt weten.

Dit was het weer even.

Groeten,

Richard Kanning


36 keer bekeken
  • Instagram Social Icon
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)