FINALLY!!!!!


Hallo allemaal,

Zoals jullie zien zijn we eindelijk weer operationeel. Dit na dagen hard werken. Tussen gewone werkzaamheden door. Maar uiteindelijk hebben we nu een gezellig kantoor/ontwerp ruimte waar we alle mogelijkheden kunnen bespreken. We zijn nu ook voorzien van een ruim toilet dus alles is voorzien....eindelijk. Wel veel werk ;-) maar zeer de moeite waard. Hierbij wil ik ook mijn vader en de kids van mijn vriendin en mijn vriendin bedanken voor hun steun op welke manier dan ook. Dank jullie wel! Zeer dankbaar. Paar kleine dingetjes nog zoals verven en even een hek op de verdieping plaatsen. Maar we kunnen alvast weer aan het werk. Yesss! Dus jullie zijn welkom om op zaterdag rustig eens een kijkje te komen nemen. Doe wel ff een belletje van te voren. Kan zijn dat we weg zijn om handel te halen.

Daar over gesproken. We hebben weer wat mooie classic items kunnen bemachtigen.

Neem maar eens een kijkje bij services. we hebben weer een mooie zeldzame Kawasaki Z 250 C en een schuurvondst Kreidler Florett uit 1970 met duitse papieren. Ook gaan we Zaterdag een 2 CV Bestel ophalen. Dus zoals jullie zien zijn we weer vol gas aan het werk.

Dit was het weer even en kom geregeld terug voor nieuwe items en verhalen van Classic Cars Bikes and More.

Groeten,

Richard Kanning


55 keer bekeken
  • Instagram Social Icon
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)