Just look!!! It's coming together....


Hallo allemaal,

Zoals jullie kunnen zien vordert het erg goed. En is Classic Cars, Bikes and More bijna klaar met de gehele inrichting. Dit zodat ik klanten ook rustig in mijn kantoor/denktank/ontwerpafdeling een kop koffie kan aanbieden. En in een rustige en goede sfeer gezellig over Classic Cars, Bikes, Retroscooters and More te praten of uw zoekopdracht of order/idee aan te kunnen nemen en door te spreken. Binnenkort geheel up and running. Maar hierover uiteraard meer bij de Blog op de website van www.classiccarsbikesandmore.com . Blijf ons dus volgen. Want ondanks de drukte komt er aankomende weken weer handel binnen en deze zullen snel weer op de site staan. Dit is even een korte update van Classic Cars, Bikes and More. Aankomende week meer. Hoop jullie hier weer te zien. En blijf ons volgen en delen ook op Facebook kunt u ons volgen. www.facebook.com/classiccarsbikesandmore

Don't forget to share.

Tot ziens en groeten,

Richard Kanning


28 keer bekeken0 reacties
  • Instagram Social Icon
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)