We zoeken het hoger op....


Hallo allemaal,

Zoals jullie kunnen zien zoekt Classic Cars, Bikes and More het hoger op. we zijn er een verdieping bij aan het bouwen. Hier plaatsen we het kantoor en wat bergruimte voor onderdelen enzovoort. Dit om u nog weer beter van dienst te kunnen zijn voor retroscooters, klassieke bromfietsen en natuurlijk Oldtimers in het algemeen en classic cars. We zijn er nog even mee bezig maar we houden jullie op de hoogte. Zoals jullie kunnen zien zit het ritme er al weer aardig in. Ook heb is er weer nieuwe handel gearriveerd. Deze word nu nagekeken en klaar gemaakt voor verkoop. een mooie geheel originele Kawasaki Z 250 C. In een zeer mooie originele kleur. Zeer weinig kilometers. Komt uit een prive Kawasaki museum. Totaal geen roest. Deze zal zeer snel op onze website staan. Blijf ons volgen. Aankomende week meer. Na de verbouwing gaan we verder met alle motoren en retroscooters die nog afgebouwd moeten worden na restauratie. Zoals je ziet is Classic Cars, Bikes and More vol op in beweging. En genieten we van alle mooie klassiekers die we moeten behouden.

Groeten,

Richard Kanning


47 keer bekeken
  • Instagram Social Icon
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)