Shop coming together.....Nice.


Hallo allemaal,

Hier weer een update over de nieuwe ruimte van Classiccarsbikesandmore.com

Zoals jullie op de foto's kunnen zien zijn we bijna klaar. We hebben nu een nieuwe tweekoloms hefbrug, 2e motorhefbrug, zandstraal unit en compressor. Dit om onze klanten goed te kunnen helpen en zelf goed werk af te kunnen leveren.

De tweekoloms hefbrug is professioneel geplaatst door de firma CBX-Nederland BV. Zeer fijn geholpen en zeer goede kwaliteit. Mocht je een brug of remmentest bank etc. zoeken kijk eens op www.cbx-nederland.nl Zeer professioneel en duidelijk.

Daar naast heeft Van Hemert Industrie een hele mooie compressor geleverd. ook hier weer zeer goed geholpen en zeer professioneel. Ook hier zoek je een gebruikte of nieuwe compressor kijk eens op www.vanhemertindustrie.nl

Dit weekend nemen we eens een kijkje op de klassiekerbeurs in Bremen. Ook hier zullen we verslag van doen in deze blog. Dus blijf ons volgen. Dit was het weer even. Meer nieuws volgt.

Groeten,

Richard Kanning


40 keer bekeken
  • Instagram Social Icon
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)