We are back from Dakar and made it!!! 100% Finish


Hallo allemaal,

We zijn weer terug na een hele zware maar mooie Dakar 2017. Heel weinig slaap gehad. Veel spannende momenten en veel nachten door gehaald. Maar als resultaat een 100% Finish van het Maxxis Dakar Team. Zeer tevreden en blij en dankbaar mens. Dat ik dit avontuur heb mogen meemaken.

Nu zijn we weer terug en volop bezig met het verder opbouwen van Classic Cars Bikes and More. Nieuwe straalcabine, er komt nog een tweede motor heftafel bij. Woensdag 1 Februari komen ze een betrouwbare nieuwe tweekoloms hefbrug plaatsen. Dus we zijn bijna helemaal operationeel. Komt ook een nieuwe compressor. Extra verhoging met zit gedeelte. Dus zoals jullie horen gaan we vol gas. Ik wil mijn klanten goed en professioneel bedienen. En zorgen voor een goede naam in de klassieker wereld. Deze week komen er nog wat foto,s van de opbouw. Zo kunnen jullie alles volgen. We zijn gewoon bereikbaar en u kunt altijd handel aanbieden of opdrachten. Ook hebben we nog wat handel staan en zijn we weer bezig met nieuwe binnenhalen. U kunt ook een zoek opdracht plaatsen. Hoor graag van jullie. Tot snel.

Groeten,

Richard Kanning


88 keer bekeken
  • Instagram Social Icon
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)