Merry Christmas and a Happy New Year!!!!


Hallo iedereen,

Ja het is de tijd van het jaar alweer. Waarin we terugblikken op een bewogen jaar en vooruit kijken op een nieuw mooi succesvol en niet minder bewogen jaar. Hier gaat het super. We zijn lekker bezig met wat projecten en de uitbreiding van de shop staat op stapel. Dit uiteraard na dat ik terug kom van het mooiste rallyavontuur. De Dakar 2017.

Tot die tijd zal er uiteraard wel wat van mij te vernemen zijn. Op het moment dat ik kans heb zal ik zien tussendoor nog wat proberen te melden. Van deze mooie maar zwaarste rally ter wereld. 26 December vertrekken we naar Argentinië voor een enerverend avontuur. Dat een aanslag is op mens en machine. Heb er zin in. zeker omdat ik weet als ik terug kom gaan we weer vol gas met Classic Cars, Bikes and More. Er komt een nieuwe hefbrug en een tweede motorlift. Nieuwe compressor enz. Alleen maar om de klant goed te kunnen bedienen en leuke en mooie klassiekers af te kunnen leveren. En uiteraard mooie caferacers. Ik hou jullie op de hoogte. Maar zoals gezegd vanaf volgende week maandag op naar Argentinïe. Ben zoals het er nu uitziet 18 Januari weer bereikbaar en terug in Nederland. Hoor en zie jullie dan graag weer. en ik zal zeker mijn avontuur hier op mijn Blog delen. Kijk ook eens op TW Steel voor de nieuwe limited edition van Coronel Dakar zeer mooi. Twee mooie uurwerken van zeer hoge kwaliteit.

Ik wens iedereen hele fijne kerstdagen en een heel gelukkig en succesvol motorisch nieuwjaar. Zal aan jullie denken als ik Oud en Nieuw vier in Paraguay.

Lieve groeten mogen al jullie wensen uitkomen voor het nieuwe jaar. Voorzichtig met vuurwerk. Denk ook af en toe eens aan onze mensen in de wereld die het wat minder hebben. Doe wat in je vermogen ligt om er een mooiere wereld van te maken en geniet van het leven en met respect naar elkaar. Ben er weer wanneer de mogelijkheid zich voor doet of na de Dakar.

Richard Kanning


22 keer bekeken
  • Instagram Social Icon
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)