Nieuw Caferacer Project.


Hallo allemaal,

Deze week een mooie ;-) Suzuki GS 850 opgehaald. Zoals je kunt zien heeft die al enige tijd stil gestaan. Weer een mooie nieuwe opdracht/project voor een Caferacer te bouwen van deze Bike . Mooi en uitdagend project. Wel een motorfiets met het mooie en juiste buizenframe om mee te werken. Heb er ook weer veel zin in en dit is het resultaat van een avondje sleutelen.

Mooi kaal frame zo ver.

Ik ga jullie op de hoogte houden van de vorderingen. Blijf me volgen op deze site en blog. We gaan er iets moois van maken. Zoals je ziet zijn we gewoon nog druk bezig. Dit terwijl we toch al echt de Dakar perikelen hebben.

Dus blijf me volgen op Classic Cars, Bikes and More. Tot snel met nieuwe foto's en berichten.

Gemotoriseerde groeten,

Richard Kanning


36 keer bekeken
  • Instagram Social Icon
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)