Dakar drukte en restauratie/revisie...


Hallo allemaal,

Hier weer een bericht tussen alle drukte door van Classic Cars, Bikes and More.

Tussen alle Dakar drukte door zijn we druk bezig met het opbouwen van de mooie Garelli Capri 50 die hier op de site te koop staat. En druk bezig met een lichte restauratie van een Honda XL 500 S zoals op de foto te zien is. Deze zal binnenkort ook hier op de site te koop staan. Blok word voorzien van nieuwe pakkingen en seals en kickstarterveer en word even goed nagekeken. Krijgt nieuwe remblokken, Accu enz. leuke machine en zat ook nog even te twijfelen of ik er een flattracker van zou maken. Daarna zal die geheel opgebouwd worden en dan zal die hier op de site komen te staan.Dus hou ons in de gaten. Want we zijn nog steeds erg druk en er komt alweer nieuwe handel binnen. Zo komt er binnenkort ook een mooie Vespa PK 50 XL in een mooie jubileum kleur van de Porsche 911 te koop. Ook met een compleet gerestaureerd blok en nagenoeg alles als nieuw. We houden u op de hoogte.

Dit was het weer even voor nu. Hoop jullie gauw weer eens te zien op www.classiccarsbikesandmore.com Tot snel.

Groeten,

Richard Kanning


53 keer bekeken
  • Instagram Social Icon
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)