Dakar 2017


Hallo allemaal,

Wilde hier toch even vermelden dat ik dit jaar als monteur mee ga naar de Dakar Rally 2017. Samen met team Coronel. Die ik zeer dankbaar ben voor deze kans om mee te gaan On this epic journey. Hier een video van de buggy ze zijn beide tot leven gewekt en op de Dyno geweest. Helemaal super. Ik werk met een heel mooi Team en het is hard werken maar zeer gezellig en goede sfeer. Heb er ook erg veel zin in om te gaan. Dus die periode zal de zaak ook dicht zijn.

Maar blijf www.classiccarsbikesandmore.com volgen. Ik zal zeker zo gauw ik de kans heb foto's uploaden. Zodat jullie me kunnen blijven volgen. Dit was even een kort bericht maar meld me snel weer.

Groeten,

Richard Kanning


43 keer bekeken
  • Instagram Social Icon
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)