• Richard

VAKANTIETIJD WEER VOORBIJ!


Hallo allemaal,

Ik hoop dat iedereen een heerlijk vakantie heeft gehad. En genoten heeft van het mooie weer en men op pad is geweest met uw klassieker. Ook bij Classic Car Bike and More hebben we een heerlijke vakantie gehad. Maar nu weer terug naar de werkelijkheid. Wij zijn erg hard aan het werk om wat Klassieke scooters en eventueel motorfietsen mee te nemen naar het Oldtimerfestival Meddo in Winterswijk op 17 en 18 September. Dus als u zich verveelt bent u altijd welkom om ons in levende lijve te ontmoeten. Ook hebben wij commercials tijdens het Oldtimer festival in Huizen op 17 September. En tijdens de Hellendoorn Rally op 17 en 18 September op grote LED schermen. Hou het in de gaten. Dus we zijn weer heel druk up and running. U kunt nog steeds uw Klassieker gratis aanbieden bij onze site. Alleen bemiddeling kost geld MAAR uw advertentie op deze site is gewoon geheel GRATIS.

Binnenkort zal ik de commercials hier plaatsen.

Tot ziens in Meddo of waar dan ook.

Groeten

Richard Kanning


18 keer bekeken
  • Instagram Social Icon
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)