• Richard

Heerlijke Oldtimer zomer....


Hallo allemaal,

Mijn excuses weer voor de lange afwezigheid van een nieuwe post. Maar hier zijn we weer. we zijn lekker bezig even wat dingen tussendoor gehad waardoor het er steeds bij in schoot. maar we zijn goed op weg. Op het moment weer een leuke Vespa motorscooter PX80E Lusso te koop en een nette Honda Goldwing Interstate US-model. Daarnaast een leuke opdracht van een Belgische klant om een oldtimer Sparta als Caferacer te maken. Word een heel leuk project en foto's volgen. Om hier even op verder te gaan. Na mijn vakantie zal ik me ook gaan toeleggen op het bouwen van klassieke Caferacers. Dit ter uitbreiding van ons assortiment. Daarnaast ben ik bezig om wat meer auto's te krijgen voor op de site en bij ons zelf. want dit moment is het veel motoren, brommers en scooters. Niks mis mee en geweldig om te doen maar de Classic Cars zijn ook zeer belangrijk. Dus heeft u wat aan te bieden kunnen wij die gratis op de site plaatsen en eventueel voor u bemiddelen.ook als u wat zoekt, Auto, Motor,Scooter,Brommer wat dan ook.Laat het ons weten. En geniet van alle leuke meetingen en beurzen deze zomer want het weer is eindelijk beter geworden. Zo dat was hem weer even en tot snel.

Even mededeling huishoudelijke aard: Wij zijn met vakantie van 6 Augustus tm 21 Augustus

Groeten en fijne vakantie iedereen.

Richard Kanning


8 keer bekeken
  • Instagram Social Icon
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2016 Created by classiccarsbikesandmore (en JorritBust)